Betaverze Resident Evil Re:Verse začala a hned na to zase skončila | Novinky

Betaverze Resident Evil Re:Verse začala a hned na to zase skončila

  • 8. 4. 2021, 22:31
  • Jaroslav Pazdera

Víkendová akce bude asi o dost kratší a nebo prodloužena.

Multiplayerová akce Re:Verse ze světa Resident Evil, ve které se proti sobě postaví všechny postavy z historie celé série se měla tento víkend prezentovat otevřenou betaverzí. Ta začala před pár hodinami aby o chvíli později byla kompletně pozastavena, oficiálně kvůli problémům se sestavováním týmů a spojování hráčů, ale po internetu se šíří také informace o pádech hry a zasekávání konzolí. Ani dojmy těch, kteří hru už stihli vyzkoušet, nejsou dvakrát pozitivní. Označují hru jako nenápaditou a místy nudnou. Navíc ne každý je připraven na velmi specifické grafické pojetí. Snad se vše dá brzy do pořádku a budete moci hru vyzkoušet rovnou sami.

Protože stále vidíme problémy s Re:Verse matchmaking službou, rozhodli jsme se do dalšího oznámení celou betaverzi pozastavit a vyřešit problém. Budeme pokračovat ve zkoumání a omlouváme se za všechny způsobené obtíže.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.