Betaverze nového firmware obsahuje konečně i Discord | Novinky

Betaverze nového firmware obsahuje konečně i Discord

  • 3. 2. 2023, 11:35
  • Jaroslav Pazdera

Bohužel to není taková integrace, jak jsme asi čekali.

Sony uvolnila betaverzi nadcházejícího firmwaru a jak naznačovaly spekulace, obsahuje implementaci Discordu. Bohužel to asi nebude tak, jak jsme si všichni představovali, když Sony do Discordu investovala, ale jedná se o standardní aplikaci, skrze kterou se můžete připojit napříč platformami do chatu a komunikovat skrze headset. Podmínkou je propojení Discordu s PlayStation Network. Je to samozřejmě fajn inovace, ale čekali jsme, že Discord bude plně implementován do konzole, umožní chatovat, sdílet obrázky a další funkce. Zatím to tak nevypadá.

Mezi další inovace v nové verzi si můžeme započítat lepší filtrování her, lepší připojování do her přátel a přenos dat mezi PlayStation 4 a PlayStation 5 a také mezi dvěma konzolemi PlayStation 5. To třeba pro případ, že byste si koupili novou verzi konzole s oddělitelnou mechanikou. Někoho potěší podpora rozlišení 1440p.

Změn bude rozhodně více a můžeme se na ně těšit v plné implementaci nové verze Fimwaru.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.