Battlefield 6 bude odhalen brzy a vyjde na podzim | Novinky

Battlefield 6 bude odhalen brzy a vyjde na podzim

  • 3. 2. 2021, 21:31
  • Petr Provazník

EA oficiálně potvrzuje první informace.

O novém pokračování série Battlefield se již mluví docela dlouho. Nyní EA v rámci zveřejňování výsledků svého hospodaření investory láká na to, co se chystá, a v rámci prezentace zveřejnilo alespoň časové schéma.

Battlefield 6 má dle vyjádření přijít letos na podzim v rámci nabité předvánoční sezóny. V oficiální tiskové zprávě se uvádí, že naplno využije výkonu next-gen konzolí v podání masivních a působivých bitev s doposud nevídaným počtem hráčů. Konkrétnější obrysy, detaily a s tím určitě i první audiovizuální materiály by mělo EA se studiem DICE odhalit letos na jaře. Víc stále neznáme a slova o tom, že mapy budou výrazně větší, plné ničitelných objektů a zapojení vozidel i různých zbraní jsou hezké, ale vlastně nic neřeknou.

Nicméně Battlefield 6 je takovou první vlaštovkou v konkrétních rysech toho, co nás bude letošní podzim čekat. Zároveň lze předpokládat, že hra již vyjde opravdu jen na next-gen a nedorazí na současnou generaci konzolí.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.