Battlefield 2042 se odhaluje akčním trailerem | Videa

Battlefield 2042 se odhaluje akčním trailerem

  • 10. 6. 2021, 19:58
  • Jaroslav Pazdera

V rámci včerejšího odhalení jsme dostali řadu náznaků toho, co můžeme čekat.

Battlefield 2042 byl konečně oficiálně odhalen a dočkali jsme se hodně akčního a bláznivého traileru. Dozvěděli jsme se, že hra nebude mít singleplayer, bude zaměřena ryze na multiplayer a také nedostane ani v současnosti populární Battle Royale mod (zřejmě se nechce pouštět do boje se stále oblíbeným Warzone). Ono je to asi jedno, protože single player byl spíše horší a málokdo si na něj nějak zvlášť vzpomene. Specialitou hry by mělo být dynamické počasí a částečně zničitelné prostředí. Mapy, jak vidíme na obrázcích, jsou hodně různorodé, vložené do různé krajiny a některé hodně využívají vertikální strukturu.

Na PlayStation 5 se můžeme těšit na 128 hráčů na jedné mapě, PlayStation 4 zůstane na polovičce a také obdrží menší mapy. PS4 verze bude také o deset eur levnější a pokud budete chtít upgrade na PS5 verzi, musíte si minimálně koupit edici gold. Hra vyjde 15. října 2021.

Battlefield 2042 Official Reveal Trailer (ft. 2WEI)
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.