Battlefield 2042 – Hazard Zone je nově představeným módem | Novinky

Battlefield 2042 – Hazard Zone je nově představeným módem

  • 14. 10. 2021, 17:55
  • Jan Válek

Čeká nás boj o přežití v týmech po čtyřech.

Z letošního Battlefieldu jsme vám již přinesli své první dojmy, nyní EA odhalilo dopředu avizovanou novinku s názvem Hazard Zone. Tento speciální režim je popisovaný jako intenzivní survival zážitek pro týmy čtyř hráčů. O co přesně půjde?

Zápasu se zúčastní celkem 32 hráčů, kteří se na obrazovce Mission Area musí rozhodnout, do které oblasti se vydají. Někde na vás čeká více odměn (rozumějte speciálních datových disků), ale také větší množství nepřátel. Právě zisk těchto disků je rozhodující pro úspěch. Hráči si navíc v průběhu mohou kupovat různé zbraně a lepší vybavení na černém trhu. V prodeji budou i speciální taktická vylepšení.

Režim Hazard Zone bude spuštěn společně s vydáním hry 19. listopadu, byť půjde o první verzi a vývojáři počítají s dalším vylepšováním a přidáváním obsahu. Vše představuje také vydaný oficiální trailer:

Battlefield 2042 | Hazard Zone Official Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.