Avengers opět terčem nelibosti hráčů kvůli boostům za reálné peníze | Novinky

Avengers opět terčem nelibosti hráčů kvůli boostům za reálné peníze

  • 9. 10. 2021, 20:38
  • Jaroslav Pazdera

I přes slib, že to tak nikdy nebude, se nyní v interním obchodě objevily tokeny pro rychlejší levelování za reálné peníze.

Marvel's Avengers jsou opět jednou ve středu pozornosti a není to pozornost pozitivní. Jejich tvůrce Crystal Dynamics totiž už kdysi dávno slíbil, že mikrotransakce, které hra nabízí, budou omezeny pouze na kosmetické doplňky. To se nyní změnilo, protože si můžete za herní měnu, respektive za reálné peníze koupit tokeny, které zjednoduší levelování vašich postav. Na tom by nebylo nic až tak divného, krom toho, že je to porušení slibu, kdyby nedávné úpravy her nestížili obyčejným hráčům přávě zisk zkušeností. Nyní to tedy může vypadat, že to byla pouze účelová úprava, která měla jediný smysl - vytáhnout z těch posledních zbytků hráčů nějaké peníze.

Zdroj: Square Enix
Rozhodli jsme, že obsah zakoupitelný za reálné peníze v Marvel's Avengers budou pouze estetické doplňky, což zajistí, že můžeme udržet hru čerstvou po dlouho dobu - Crystal Dynamics.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.