Avengers budou podporováni ještě roky | Novinky

Avengers budou podporováni ještě roky

  • 14. 3. 2021, 17:18
  • Jaroslav Pazdera

Tvůrci hry mají údajně v rukávu velkou spoustu věcí.

Marvel's Avengers neměli zrovna vydařený start a následné týdny po spuštění, ale díky poměrně dobrým recenzím a docela velkému zájmu hráčů se povedlo prodat hodně kopií. Problém je, že většina hráčů neměla výdrž, aby ve hře vydrželi do konce, případně ještě v rámci end-game contentu. S tím souvisí i to, že až doteď vlastně hra nedostala žádné rozšíření něbo doplňky a ty první přijdou teprve nyní společně s PS5 verzí. O DLC Hawkeye už jsme napsali spoustu novinek a uvidíme, zda to dokáže přitáhnout další hráče nebo ty původní zpět. K tomu má pomoci i úprava hry a přidání různých výzev, možnosti hrát celou kampaň znovu nebo si upravit všechny rozdělené body.

Kate Bishop, Hawkeye

Vydavatel má ale se hrou zřejmě stále velké plány, protože v jednom z rozhovorů pronesl jeden z vývojářům, že chtějí hru podporovat po následující roky. My zatím víme, že další DLC má být to se Spider-Manem a to bude první a zřejmě poslední exkluzivní přidavek pro PlayStation. Všechny další už budou společné, ale kdy dorazí, je zatím ve hvězdách.

PS5 verze dorazí 18. března společně s velkými změnami ve hře a DLC Hawkeye. Mimochodem přehled trofejí pro PS5 verzi už máme v naší databázi.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.