Autoři vysvětlují ve videu, jak funguje časová smyčka v Deathloop | Videa

Autoři vysvětlují ve videu, jak funguje časová smyčka v Deathloop

  • 1. 3. 2021, 16:26
  • Jaroslav Pazdera

Video více osvětluje základní herní mechaniky a konečně víme, jak to všechno bude fungovat.

Na nedávné akci State of Play se objevil také nový trailer na Deathloop a zřejmě nejen my jsme se pozastavovali nad tím, že trailer moc nevysvěluje, jak časová smyčka vlastně funguje a jak bude hlavní hrdina vůbec fungovat. Arkane si to zřejmě vzali k srdci a vytvořili exkluzivní trailer, kde jeden z tvůrců hry Dinga Bakaba vysvětluje, jak fungují úplné základy hry.

DEATHLOOP Explained - Official Exclusive Game Trailer | IGN Fan Fest 2021

Cílem hry je zjistit, jak zlikvidovat celkem osm hlavní cílů nazvaných Vizionáři, kteří jsou rozděleni do čtyř oblastí. Těžké na tom je, že je musíte všechny zlikvidovat v jednom časovém běhu. Musíte tedy zjišťovat, kde se pohybují, co dělají a jak je nejlépe zlikvidovat až do chvíle, kdy vám to všechno zapadne a dokážete splnit cíl hry. S každou smrtí se nejen oživíte znovu, ale máte i více znalostí o cílech a také si vylepšujete vlastnosti, což vám otvírá nové postupy a možnosti. A pokud se vám to stále zdá jednoduché, tak ve hře je ještě konkurenční vrah, který vám chce kšeft narušit. Deathloop je plánován na 21. května pro PlayStation 5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.