Asymetrický multiplayer v Ghostbusters vás nechá hrát za ducha nebo ho lovit | Videa

Asymetrický multiplayer v Ghostbusters vás nechá hrát za ducha nebo ho lovit

  • 22. 3. 2022, 21:25
  • Jaroslav Pazdera

Nedávný film opět zvedl vlnu zájmu o krotitele duchů.

Prvním trailerem společnost IllFonic potvrzuje, že pracuje na asymetrické multiplayerové hře na motivy klasických Krotitelů duchů. Asymetrická hra znamená, že se proti sobě postaví parta krotitelů a jeden duch, tedy nevyrovnané týmy, a budou mít za úkol chytit ducha, respektive unikat a strašit. IllFonic s tím ostatně má dobré zkušenosti, protože za sebou mají velmi zábavný a bohužel už mrtvý (minimálně co se týká aktualizací) Friday the 13th a trochu slabší Predator: Hunting Grounds.

Ghostbusters: Spirits Unleashed - Announce Trailer

Hru bude možné hrát v single s umělou inteligencí, ale primární bude samozřejmě online multiplayer. Plánování vaší mise se odehraje v klasické hasičské základně z filmu, využijete také filmové zbraně, detektory a pasti. Jako duch budete moci ovládat ruzné předměty, teleportovat se mezi trhlinami a strašit na koho přijdete. Hra by měla vyjít na konci roku a to pro PlayStation 4 i 5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.