Assassin's Creed Valhalla letos čeká epické uzavření | Novinky

Assassin's Creed Valhalla letos čeká epické uzavření

  • 14. 6. 2022, 20:08
  • Jaroslav Pazdera

Plus na podzim čekejme nové informace o budoucnosti série.

Je neuvěřitelné, že Assassin's Creed Valhalla je už rok a půl stará hra a dostává neustále obrovskou podporu. Letos sice její podpora končí, ale skončí s veškerou parádou. V následujících měsících se můžeme těšit na řadu aktualizací v čele s příběhovými Tombs of the Fallen.

To nejlepší by ale mělo dorazit během letošního léta, kdy přijde velká aktualizace The Forgotten Saga, kde si opět zahrajeme za Odina a pokusíme se dostat do Niflheimu. Zcela nový bude způsob hraní, který bude trochu ve stylu třeba Returnal a postaví nás do boje proti stále silnějším nepřátelům a pokud umřeme, jedeme znovu a trochu jinak.

Koncem roku se pak můžeme těšit na závěrečnou kapitolu Eivor/a, která dokončí jeho/její příběh a bude, stejně jako The Forgotten Saga zcela zdarma pro všechny.

Assassin’s Creed 15th Anniversary Kickoff

To ale není všechno, protože Ubisoft oznámil, že se máme připravit na září, kdy bude speciální akce věnovaná konkrétně sérii Assassin's Creed a její budoucnosti. Možná se dozvíme o nově připravované hře, která by údajně měla být menší, komornější a zaměřená na stealth, ale také to může být Infinity, tedy hra jako služba, která by se odehrávala v různých časových liniích. Tohle jsou ale všechno spekulace a co bude skutečně se dozvíme po prázdninách.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.