Assassin's Creed Valhalla koncem prosince zmizí z PS Plus Extra | Novinky

Assassin's Creed Valhalla koncem prosince zmizí z PS Plus Extra

  • 26. 11. 2022, 00:22
  • Jaroslav Pazdera

Jedna z největších her už nebude v katalogu.

Assassin's Creed Valhalla je jedna z nejrozsáhlejších her, které jsou v katalogu PS Plus Extra, tedy vyšší úrovni, kde máte za jedno předplatné přístup k řadě her. Proto je s podivem, že právě tahle hra zmizí 20. prosince a už nebude dostupná. Pro vás to znamená, že si ji nebudete moci nejen stáhnout, ale ani zahrát a nezáleží, zda už ji máte staženou nebo ne. Pokud budete chtít pokračovat ve vaší rozehrané hře, musíte si svou kopii zkrátka koupit. Možná je na to vhodná doba právě nyní, kdy je hra v akci za 643 Kč zlevněná z 1950 Kč.

PS Store

Je to další střípek toho, proč je řada hráčů s předplatným Premium a Extra nespokojená. Nejen, že se pravidelně neobjevují slibované PS3 hry, ale postupně mizejí i některé zajímavé tituly a ve srovnání s Xbox Game Pass vychází předplatné PS Plus čím dál bídněji. Na tomhle by Sony měla trochu zapracovat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.