Assassin’s Creed Valhalla hlásí rekordní prodeje | Novinky

Assassin’s Creed Valhalla hlásí rekordní prodeje

  • 17. 11. 2020, 21:31
  • Martin Nejedlý

Nejnovější Assassin sklízí prodejní úspěch a poráží všechny předchozí díly série.

Začalo to velkolepým odhalením, kdy umělec kreslil artwork ze hry, načež Ubisoft naplno představil nové pokračování série Assassin’s Creed. Následně nám bylo servírováno mnoho a mnoho materiálů ze hry. Nyní týden od oficiálního vydání hlásí vydavatel úspěch a ze hry se stává nejrychleji prodávaný díl Assassin’s Creed v historii. Žádného jiného dílu se zatím během prvního týdne tolik neprodalo.

Vikingské prostředí evidentně hráče zajímá a táhne. Současně s tímto oznámením se Ubisoft podělil také o některé zajímavé statistiky z Valhalla. Hráči již ve hře procestovali 4 miliony kilometrů a bylo odemknuto přes 55 milionů budov.

Jsme opravdu potěšeni nadšenou reakcí hráčů a chceme poděkovat fanouškům za jejich neuvěřitelnou podporu,“ uvedl v tiskové zprávě producent Assassin's Creed Valhalla, Julien Laferriere. „Vydání této hry uprostřed globální pandemie představovalo náročnou cestou našich týmů a je fantastické vidět hráče, kteří si hru tak užívají. Spuštění je jen začátek a pro Assassin’s Creed Valhalla máme rozsáhlé plány, díky nimž budou hráči ponořeni do své epické vikingské ságy ještě dlouho.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.