Assassin's Creed Valhalla čeká po vydání spousta obsahu | Novinky

Assassin's Creed Valhalla čeká po vydání spousta obsahu

  • 21. 10. 2020, 15:10
  • Martin Nejedlý

Hra sice obsahuje materiál na hodiny a hodiny hraní, ale už teď se dozvídáme, čím vším autoři hru postupně doplní.

Jako první položku, bez které se žádná moderní hra neobejde, Valhalla nabídne season pass. Ten bude obsahovat dvě rozšíření a jeden exkluzivní úkol. První rozšíření bude mít název Wrath of the Druids a můžeme ho očekávat na jaře příštího roku. Příběh bude zasazen do Irska a bude se točit kolem druidského kultu a tajemné mytologie. Druhé rozšíření s názvem The Siege of Paris vyjde v létě a dostaneme se v něm do tehdejší Francie, kde zuří boje o Paříž a také potkáme řadu historických postav. Ihned od vydání dostanou majitelé season passu také speciální úkol Legend of Beowulf.

Novinkou bude také systém sezóních updatů, který bude přicházet každé tři měsíce a nabídne nový obsah zdarma a také některé herní události. První sezóna začne krátce po vydání v prosinci a v rámci ní můžete očekávat rozšiřování svého panství a také znovuhratelné River Raids, kde můžete stále dokola farmařit zkušenosti a vybavení. Druhá sezóna bude následovat v březnu s novým herním módem, spoustou nového obsahu a vylepšení pro vaše nohsledy. Plánována, ale bez dalších podrobností, je také sezóna tři a čtyři.

Poslední, co víme je, že Valhalla obdrží Discovery Tour, tedy mód, ve kterém si můžete hru užívat pouze jako vzdělávací titul o historii. Stejný mod měly také předchozí díly Odyssey a Origins.

Assassin's Creed Odyssey
Název hry

Assassin's Creed Odyssey

Datum vydání PS4

5. 10. 2018

Aktuální cena na PS Store

1 649 Kč

Vývojář

Ubisoft Montreal

Žánry

Akce, RPG

Assassin's Creed Origins
Název hry

Assassin's Creed Origins

Datum vydání PS4

27. 10. 2017

Aktuální cena na PS Store

1 899 Kč

Vývojář

Ubisoft, Ubisoft Montreal

Žánry

Akce, RPG

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.