Armored Core VI od tvůrců Elden Ring dorazí v srpnu | Videa

Armored Core VI od tvůrců Elden Ring dorazí v srpnu

  • 28. 4. 2023, 12:05
  • Jaroslav Pazdera

A měl by to být návrat značky ve velkém stylu.

Překvapivě nedávno oznámené pokračování "mechovské" série Armored Core VI: Fires of Rubicon od společnosti FromSoftware už zná své datum vydání. Vyjde 25. srpna pro PlayStation 4 a 5 a nový trailer ukazuje, že vývoj hry je opravdu hodně daleko. Také je vidět, že na hru byl vyhrazen dost velký rozpočet a vydavatel chce s pokračováním udělat pořádnou díru do světa a ne jen udělat tuctovou vzpomínku. Souboje obřích robotů by tak měly vypadat dostetečně epicky. Autoři k tomu navíc podotýkají, že souboje budou hodně frenetické, budou na různé vzdálenosti, využívat různých výškových rozdílů a bojovat se bude ze všech stran.

Poslední hra ze série vyšla před více než 10 lety pro PlayStation 3 a tak nebude snadné hráčům a především těm novým hru představit. Přeci jen se jedná o velmi specifický žánr, který v dnešní době nemá moc zastoupení.

Armored Core VI Fires of Rubicon - Gameplay Trailer | PS5 & PS4 Games
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.