Apokalyptická budovatelská strategie Endzone: A World Apart vyjde v květnu pro PS5 | Novinky

Apokalyptická budovatelská strategie Endzone: A World Apart vyjde v květnu pro PS5

  • 28. 2. 2022, 18:41
  • Jan Válek

Původně pouze PC hra míří na next-gen konzole. Čeká nás obnova světa po světové zkáze.

Budovatelských strategií není nikdy dost a vývojáři hry Endzone: A World Apart oznámili chystanou hru The Survivor Edition tohoto titulu, který míří z počítačů i na next-gen konzole. Hra bude mít optimalizované ovládání a její součástí má být i DLC balíček s názvem Prosperity. Původní hra vyšla pro PC loni v březnu.Původně pouze PC hra míří na next-gen konzole. Čeká nás obnova světa po světové zkáze.

Endzone - A World Apart: Survivor Edition | Console Announcement Trailer | Release Date Announcement

„Už je to dlouho co jsme se rozhodli přinést Endzone i na konzole, museli jsme předělat celé uživatelské rozhraní, což byla u podobně detailní strategie docela výzvou,“ sdělil Stephan Wirth, jeden ze spoluzakladatelů studia Gentleman Studios.

Endzone: A World Apart se odehrává po ohromné celosvětové nukleární katastrofě. Hráč v post-apokalyptickém prostředí musí znovu vytvářet základy pro lidské civilizace a starat se o to, aby poslední přeživší na Zemi celou situaci zvládli. Nečekejte zde žádná monstra či příšery, ale ryze budovatelské výzvy a zážitky. V souvislostech dění na Ukrajině si jen říkáme – hlavně ať podobný scénář zůstane jen u herního zpracování. Tato konzolová verze se dostane výhradně na PS5 (a Xbox X/S) letos 19. května.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.