Among Us konečně dorazí i na PlayStation | Novinky

Among Us konečně dorazí i na PlayStation

  • 22. 10. 2021, 12:11
  • Jaroslav Pazdera

Oblíbená akční hra o přežití se objeví v prosinci.

Pokud neznáte Among Us, asi patříte mezi menšinu, protože tahle zdánlivě jednouduchá hříčka zaujala mraky hráčů a dostala se tak daleko, že se hlavní hrdinové objevují na tričkách, hrníčkách a na spoustě jiného. Jednoduchý koncept postupně "kradou" i další hry jako třeba Fortnite, ale Among Us s tím přišlo (respektive asi se lehce inspirovalo třeba u filmu Věc).

Jste v uzavřené lokaci, kde hraje celkem 15 lidí a jeden nebo dva jsou Impostoři, kteří nejsou na první pohled poznat, ale mají za cíl všechny zabít. Posádka se tomu musí snažit zabránit, plnit různé úkoly a ideálně přežít. Hra úspěšně běží na všech možných platformách, ale na PlayStation 4 i 5 dorazí až 14. prosince. Bude umět cross-play s ostatními platformami a exkluzivně právě na PlayStationu nabídne speciální kostými Ratchet&Clank.

Among Us ????️ The Airship Map ????️ Reveal Trailer - Coming March 31, 2021!
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.