Akvizice EA Amazonem se nakonec ukázala jako fáma švédské firmy | Spekulace

Akvizice EA Amazonem se nakonec ukázala jako fáma švédské firmy

  • Vydáno 26. 8. 2022, 13:44, Aktualizováno 29. 8. 2022, 10:56
  • Jaroslav Pazdera

Další letošní obří obchod na obzoru?

Aktualizováno 29.8.: Původní zprávy serveru USA Today byly zcela odstraněny a vše bylo svedeno na to, že švédská herní společnost GLHF citovala neověřený a nespolehlivý zdroj. Vše se tedy otočilo na prosté spekulace a fámy. Škoda ...

Aktualizováno 27.8.: Aktuální zprávy začínají spekulaci vyvracet, takže to zatím berme opravdu s rezervou a počkejme si na finální potvrzení nebo vyvrácení.

Podle spekulací, které se objevují na internetu se tu rýsuje další obří obchod. Poté, co Microsoft pohltil Bethesdu za obří částku, se tu možná schyluje k dalšímu zajímavému obchodu. Podle USA Today dnes světový gigant Amazon oznámí akvizici herní společnosti EA. To by byla opravdová bomba a další pohyb vah na herním poli. Připomeňme, že EA vlastní opravdu zajímavé a silné značky jako Battlefield, NHL, FIFA, Need for Speed a mnoho dalších. Pak už zbyde jen skutečně málo nezávislých společnosti jako třeba Ubisoft. Zpráva zatím není potvrzena, tak uvidíme, co bude.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.