Aktualizace zlepšuje stabilitu PlayStation 5 | Novinky

Aktualizace zlepšuje stabilitu PlayStation 5

  • 25. 11. 2020, 11:31
  • Martin Nejedlý

Sony přichází s druhým updatem pro novou generaci konzolí.

Internet je plný problémů, kterým čelí majitelé PlayStation 5 z hlediska stability. Na druhou stranu nejde o nic neobvyklého, hlášeny nejsou naštěstí extra závažné problémy či úplně nefungující konzole. I my během hraní a recenzování jsme několikrát zaznamenali zaseknutí konzole, respektive spadnutí hry. Do velké míry ani nemusí být příčina na straně konzole, ale softwarové chyby v daném titulu.

Nicméně Sony aktivně pracuje na odstranění závad a dnes dochází k celosvětovému vydání v pořadí druhé aktualizace firmwaru PlayStation 5. Nová verze vychází po týdnu od prvního updatu, nese označení 20.02-02.26.00 a jeho velikost je opět necelých 900MB. I tentokrát oficiální zdroje uvádí, že update vylepšuje stabilitu a výkon systému PS5. Nic více a bez bližších detailů. Vlastníci nejnovější herní konzole od Sony by určitě neměli váhat a co nejdříve instalovat, doufejme, že problémů ubude.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.