Addams Family se vrací v nově oznámené hře s podtitulem Mansion Mayhem | Novinky

Addams Family se vrací v nově oznámené hře s podtitulem Mansion Mayhem

  • 19. 5. 2021, 17:44
  • Jan Válek

Oblíbená zvrácená rodinka míří na naše konzole letos v říjnu.

Vydavatel Namco Bandai oznámil nový titul s licencí filmové předlohy rodiny Addamsových. První hra s touto tematikou vyšla před dvaceti lety a nové pokračování má vyjít letos symbolicky na Halloween.

Toto zábavné 3D dobrodružství si budete moci užít v kůži hlavních hrdinů rodiny Addamsových: Wendy, Pugsleho, Gomeze a Morticii v kooperaci pro čtyři hráče si užijete vzrušující dobrodružství. Pomozte rodině Addamsových zachránit jejich sídlo před záhadným návštěvníkem. Prozkoumejte nejtemnější místa sídla, odhalte magická tajemství a objevte speciální schopnosti každé postavy. Vyřešte hádanky a nalezněte relikvie, které odhalují historii zámku.

  • PŘIPOJTE SE K RODINĚ – užijte si originální příběh rodiny Addamsových založeném na úspěšné animované sérii.

  • ZACHRAŇTE SÍDLO – odhalte děsivě vzrušující historii sídla v 3D plošinovém dobrodružství.

  • MINIHRY – skákejte, narážejte a utíkejte k vítězství!

  • SÓLO NEBO SPOLEČNĚ – hrát můžete sami anebo až ve čtyřech hráčích na rozdělené obrazovce.

K vydání Addams Family: Mansion Mayhem pro konzole PlayStation a další platformy má dojít letos v říjnu, podle všeho společně s novým animovaným filmem The Addams Family 2.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.