5. října se dozvíme něco nového ohledně série Need for Speed | Spekulace

5. října se dozvíme něco nového ohledně série Need for Speed

  • 3. 10. 2020, 22:02
  • Jaroslav Pazdera

Série tajemných Tweetů na oficiálním Twitteru Need for Speed ukazuje na nějaké oznámení. Bude to konečně remake NFS: Hot Pursuit?

Na oficiálním Twitteru Need for Speed se něco děje. Bylo tam publikováno několik tajemných Tweetů s podobnou tematikou odkazujících na 5. října, kdy se zřejmě finálně něco dozvíme. Obecně se předpokládá, že EA konečně oznámí dlouho spekulovaný remaster Need for Speed: Hot Pursuit. O něm se ví, že se už na chvíli objevil v nabídce Amazonu a nedávno jsme psali, že se jeho rating objevil v oficiální korejské ratingové agentuře. Čeká se tedy čistě na oznámení. Druhou možností, která by připadala v úvahu je nějaká zcela nová hra ze série, nebo případně nová hra plus přibalený remaster, ale tomu nic nenasvědčuje a bylo by to velké překvapení. Počkáme tedy do pondělí a uvidíme, co se dozvíme.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.